Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 12:14 - Сайтовете за футболни прогнози
Автор: footballfan Категория: Спорт   
Прочетен: 2990 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2013 12:24


Футболни прогнози

Днешно време не е трудно да откриете много и различни сайтове предлагащи футболни и други спортни прогнози. За да разберете филосфията на такива страници трябва да осъзнаете как те изкарват пари.

 

image

Първият вариант е чрез препоръчителни линкове. Тоест вие се регистрирате в даден букмейкър, чрез определен линк в сайт А и след това сайт А печели около 25% от вашите загуби натрупани в букмейкърът. При този тип сайтове за прогнози информацията, която се дава е безплатна. Самият сайт се опитва да се изкара, че е екпсерт и така да ви спечели доверието, но всъщност те просто искат да се регистрирате чрез техен препоръчителен линк и да губите колкото можете след това.

Вторият най-често срещан вариант е чрез продажбата на прогнози. Даден сайт има платени прогнози, които може да закупите. Самата страница твърди и ви уверява в огромна успеваемост, дава статистики за изминали събития, но когато всъшност купите прогнозите реалността е друга. Те едва излизат на печалба и то ако имате късмет. Така не само губите парите си, за да залагате, но в същото време и плащате за същите тези боклучиви прогнози футбол. Причината за всичко това е че мениджърите на сайта могат да напишат каквото си искат като статистика и изминали събития и тъй като прогнозите са платени и вие няма как да ги видите преди събитието, освен ако не ги купите, то вие няма как да знаете те дали са надеждни.
image
Точно затова Бултип е страхотен сайт. Той е платформа, която обединява типстъри и следи за тяхната статистика. Тази система е доказано, че работи добре след като повечето клиенти на сайта остават за много повече от 1 месец абонирани, докато при други подобни страници някой рядко повтаря.

Друг огромен плюс на този сайт е че той инвестира обратно в своите потребители огромни средства. Всеки месец около 1000 евро се раздават под формата на награди. Затова ако търсите типстър игра или игра с прогнози то Бултип е чудесно решение за вас.

Ако се смятате за добър познавач, то нищо не би ви коствало да се регистрирате и да започнете да публикувате прогнози. И ако се справяте добре не само имате шанс да грабнете някоя от седмичните или месечните награди, но и да си осигурите клиенти и по този начин стабилен доход.

Има много сайтове за футболни прогнози, но трябва да внимавате на кой се доверявате, масово хората просто искат да ви вземат парите!





Тагове:   футбол,   прогнози,   платени,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: footballfan
Категория: Спорт
Прочетен: 15498
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930